Tilføj kommentar

Det var dog en højst besynderlig aktion at foretage sig på dette tidspunkt, Emil! Hvordan får man overhovedet den idé på dette kritiske tidspunkt? Hvor mange af jeres underskrifter kan iøvrigt betegnes som afgivet på et oplyst og velinformeret grundlag?

Har I også indsamlet underskrifter mod diverse terrororganisationers daglige angreb på sagesløse civile i Israel? For det foregår jo, selvom vi ikke hører om det i via danske medier. Hvis man vil vide noget om Mellemøsten går jeg ud fra, at man orienterer sig bredere, ikke mindst hvis man har trang til at lave underskriftindsamlinger og rende rundt i gaderne med pøbelen.

Du burde også vide, at dine eventuelle arabiske medstuderende ikke er et klap mere vidende end du og dine partivenner. De forlader sig på familiens overleveringer og det, de har lært som "sandheden", hvilket ikke nødvendigvis har rod i virkeligheden. Husk det!

Derfor er der - i al fald p.t. - god grund til at tænke sig grundigt om, før man puster til en ild, der hurtigt kan komme ude af kontrol. Så tænk dig om, Emil, eller skam dig!

Ja, det er et let spørgsmål for dig. Men spammerne har ofte svært ved at besvare det.
Vi videregiver den ikke til nogen og viser den ikke på siden.